Za rohem Sri Lanka

Už je to tady, po roce, konečně!

Pomalu, ale jistě, se začínám těšit. Píšu seznamy, nakupuju, vyhazuju, kontroluju, objednávám, propadám hysterii. Průvodce Lonely Planet se mi nelíbí. Koupím si asi zase Rough Guide, ač neaktuální…nebo potáhnu oba. Očkování máme, boty ne. Plány zatím jen v náznacích. Večer budeme mít opět půjčený batoh. Nemáme pojistky a víza, ale to napravím.  Pas, jak jsem zjistila, díky Bohu, před měsícem, byl na pokraji expirace. Naštěstí už mám nový – na biometrické fotce sice vypadám jak uprchlá Albánka, ale co. Sháním čelovku. DEET jsem dovezla z Anglie. Přemítám nad počtem triček. Hromadím krémy. Objednávám hlídání pro Hafíka. Nestíhám v práci.

Prostě předodletová klasika. Jsem ráda, že je zase tady!!

Aktualizace: sbaleno, připraveno, hotovo. Zítra se vyráží, takže někdy tak ve čtvrtek či v pátek se můžete těšit na první srilanský post bez háčků a čárek. Vezeme toho dle mého názoru o trochu víc než do Mexika – máme trekové boty a větrovky, to jsme minule neměli. Jinak jedeme při starém – pár trik, legíny, ponožky, dvě sukně (já), dvoje kraťasy (Marian). Takže, sbohem flitry, mašle, záševky, podpatky a šperky, měsíc vágusu je tady!;)

Luu se představuje:

Fyzicky žiju v Praze, uvnitř své hlavy pak po celé zeměkouli. Nejvíc ze všeho bych si přála schopnost teleportace. Až na pár výjimek chci vidět celý svět....
Příspěvek byl publikován v rubrice Sri Lanka se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jedna reakce na Za rohem Sri Lanka

  1. Jirka napsal:

    Já taky v práci nestíhám,, a to nikam nejedu.

    To se mi líbí

Napsat komentář